Return to Artistes

Joan Masdéu

Innocents és un disc rebel i les seves cançons, valentes i provocadores, perquè han fet el contrari del que s’esperava d’elles; refan camins però amb tota la intenció, amb la direcció inequívoca amb  què han estat contruïdes.

Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Perdre aquesta innocència és el preu de l’experència de viure.

El títol del disc: «Innocents» (talment així, sense articles, en plural, sense assenyalar ningú en concret i alhora tots nosaltres), reflexiona sobre la innocència primera, en una idea pura de l’existència.

Caminar pel pas del temps suposa anar creuant-se amb les ombres i les clarors que nosaltres mateixos projectem en el camí. Ni jutges ni culpes. Abraçar la fera és aprendre a reconèixer-la sense identificar-s’hi.  La innocència és acceptació.

Tots som un i el mateix. Som miralls i ser-ne conscients ens fa lliures; desapareix la necessitat de jutjar i la pretensió de ser innocents resulta inconscient. Aprenem a estimar l’imperfecte; és a dir, el real.

Innocents és un disc d’amor, d’amor a un mateix. Un viatge iniciàtic en què cadascuna de les vuit cançons representa un estadi  d’aquest  camí cap a la propia consciència.

www.joanmasdeu.com

https://www.facebook.com/joanmasdeuoficial

https://www.instagram.com/joanmasdeu/