Return to Artistes

Judit Neddermann

Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991.

Va presentar el seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) a l’any 2014, amb el qual va estar guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. També va ser guanyadora del premi MIQUEL MARTÍ i POL del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach per la cançó “El Fugitiu” poema de Miquel Martí i Pol i finalista dels Premis ARC com a artista revelació i després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals, com són Els Amics de les Arts (veu femenina a “Bed & Breakfast”), Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya i d’haver estrenat l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”, ideat per Bankrobber, que és un concert-homenatge a Pere Calders, on la Judit Neddermann canta juntament amb altres músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril entre d’altres.
El seu segon disc en solitari “Un Segon” (Satelite K, 2016) veu la llum al 2016, amb aquest disc la Judit ha sigut finalista dels premis ARC a millor gira de teatres i auditoris de Catalunya i va guanyar el Premi de la Revista Enderrock a la millor cançó d’autor per “Mireia”.

Ara ens presenta el que serà el seu tercer disc en solitari “Nua” (Satélite K, 2018), un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez.
Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància  del present, de l’ara i aquí.

www.juditneddermann.com
https://www.facebook.com/judit.neddermannvinaixa
https://www.instagram.com/juditneddermann/
@juditneddermann