Return to Artistes

Judit Neddermann

Portada Un Segon

Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991.

Després de presentar el seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) amb el qual va estar guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. També va ser guanyadora del premi MIQUEL MARTÍ i POL del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach per la cançó “El Fugitiu” poema de Miquel Martí i Pol i finalista dels Premis ARC com a artista revelació i després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals, com són Els Amics de les Arts (veu femenina a “Bed & Breakfast”), Coetus, The Gramophone Allstars, Clara Peya i d’haver estrenat l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”, ideat per Bankrobber, que és un concert-homenatge a Pere Calders, on la Judit Neddermann canta juntament amb altres músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril entre d’altres. Judit Neddermann ens presenta el seu segon disc en solitari “Un Segon” (Satelite K 2016).

El nou disc de Judit Neddermann és un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col·laboracions: Genís Bou, líder dels Gramophone Allstars , Dídak Fernández, Adri González, Lluc Casares, Óscar Latorre, Sidru Palmada, Acari Bertran i Jaume Catà.

Ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància  del present, de l’ara i aquí.

www.juditneddermann.com
https://www.facebook.com/judit.neddermannvinaixa
https://www.instagram.com/juditneddermann/
@juditneddermann